10 måter å oppdatere garderoben på

Du trenger ikke tømme lommeboken for å fornye garderoben!

Publisert Oppdatert
Det er slettes ikke nødvendig å punge ut for en ny og oppdatert garderobe, det eneste du trenger er litt kreativitet.

Nettstedet Timesonline avslører hvordan du kan oppdatere gardeoben uten å blakke deg.

1. Brett opp buksebena

Ved å rulle opp buksebena får buksen nytt liv. Det funker nok best på rette bukseben og sammen med høye hæler. Rull opp buksebena til rett over ankelen.

2. Klipp av jakkearmene

Kutt jakkearmene til albuen og sy pent. Sammen med en tykk genser under er du rustet for høstkulden. Sørg for at jakken du bruker som utgangspunkt har vide ermer, og er du usikker på om det blir pent kan det lønne seg å brette ermene inn og feste med knappenåler før du tar saksen fatt.

3. Bruk belte i livet

Favorittjakken din kan få et nytt liv med et belte i livet. En sort kåpe blir "ny" med et bredt rødt belte, eller hva med å kombinere trenchcoaten med et bredt silkebånd du knytter foran?

4. Lek deg med skjørtelengden

Finn frem noen gamle skjørt og klipp og sy! Gjør dem lengre med ekstra stoff eller klipp av og tilpass!

5. Lag på lag

Lag-på-lag-moten er både tidløs og praktisk. Miks sammen nøytrale farger, gjerne cardigan oppå en fin topp, eller en stilig vest over skjorten. Forsøk å se på klærne dine med nye øyne, sannsynligvis finnes det mange kombinasjoner du ikke har tenkt på tidligere.

6. Bruk sommerkjole nå

Jepp! Du kan gjøre sommerkjolene dine om til vinterkjoler, bare bruk de sammen med en tykk tights og gjerne pologenser under, tøft og orginalt.

7. Bytt knappene

Du kan erstatte billige plastknapper med litt mer eksklusive knapper, gjerne gamle uniformknapper du kan finne i bruktbutikker, på loftet eller på loppemarkeder. Du kan gjerne lime på knapper og perler på sko og vesker også.

8. Skjerf deg kul

En stilig skjerf kan gjøre underverker med antrekket, og trenger ikke koste mer enn en femtilapp.

9. Klipp håret

En stilig hårklipp kan spare deg for mye tid og penger - så lenge håret er kult, trenger du ikke nye klær! I år er det blant annet en rett og tung pannelugg som gjelder. Dersom du går til en frisørlærling eller oppsøker frisørskoler koster den nye looken deg sannsynligvis ikke mer enn et par hundrelapper.

10. Avslutt med bling

Accessories funker alltid dersom du skal oppdatere garderoben. Og som jenter flest, har du sikkert skuffer og skap fulle av juggelsmykker - finn dem frem og smykk deg opp! gard320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning