10 år yngre

Det kan hende du kler deg gammel. Slik ser du yngre ut på kort tid!

Publisert Oppdatert
De fleste kvinner kommer til et punkt i livet sitt hvor de rett og slett ønsker de kunne gå tilbake i tid. Men med noen smarte grep kan du gjøre nettopp det!

Forfatter Charla Krupp står bak boken "How Not to Look Old", og hun skriver at vi alle ønsker å se yngre ut uten at vi har lyst til å bruke tusenvis av kroner. Her får du hennes beste forslag til hvordan du kan gjøre dette på billigst mulig måte.

Halvlangt og smalt

Når du når en viss alder, er det ikke sikkert at et langt og vidt skjørt ser så bra ut, det gjør heller ikke miniskjørt. Gå for et knelangt og smalt skjørt. Et a-formet skjørt viser figuren din og du ser lengre og slankere ut om du kombinerer dette med høye stiletter.

Fin farge

Vær stolt av bena dine og vis de frem! Du ser eldre ut dersom du kun bruker buksedresser. Sørg for å spraye bena dine med selvbruning som skjuler svarte og blå merker og åreknuter. Påfør etter dusjen og gi fargen en time til å sette seg. Om du ikke har tid til å vente, finnes det selvbruningsspray som gir farge med en gang, eller strømpebukse på flaske!

Tånegler

Det er gjerne best at fingerneglene dine holdes i en lys, dusrosa farge, men du kan gjerne bruke en litt knæsjere farge på tåneglene dine! Gå for en mørk neglelakk, gjerne blå eller plommerød, er du brun kan det være kult med knallorange!

Løst hår

Om du alltid har hatt kort hår, skal du la det vokse litt ut. Om du alltid har hatt det rett, se hva som skjer når du lar håret være naturlig bølgete. Noen har samme frisyre hele livet, uten å tenke over at håret bør forandres i takt med at alderen øker. Kanskje er det på tide å tenke nytt?

Øyenvipper

Lange, fyldige øyevipper gjør deg yngre og øyne er viktig! Jo mer vi eldes, jo tynnere blir øyevippene fordi de ikke vokser like fort ut igjen som de gjorde da du var yngre. Et godt tips er å legge flere lag med maskara på, la vippene tørke mellom hvert lag og pass på så de ikke klemmes sammen.

Farget fuktighet

Jo eldre vi blir, jo mindre foundation bør vi bruke. En tung foundation ser flakete og falsk ut. Når man er eldre, skal huden se klar og frisk ut, jevn og kvisefri. Om du har fin hud, bør du la den naturlige gløden skinne igjennom. Det beste du kan gjøre er å bruke en fuktighetskrem tilsatt litt farge, eller et gjennomsiktig mattepudder.

Lys leppestift

Vil du se yngre ut skal du bruke lyse farger på leppene, ikke mørke! Mørke farger får leppene dine til å se smalere og tynnere ut, lys og naturlig leppestift ser mer naturlig, skinnende og fyldigere ut.

Perfekte jeans

Jeans som passer perfekt gjør deg definitivt yngre! Det er fornuftig å investere i en god jeans, som sitter perfekt og fremhever dine gode sider. Sørg for at buksen ikke er for lav i livet, men unngå også "kjerringbuksene" som dekker navlen.

Høye hæler

Om du synes det er ubehagelig å gå i høye hæler, bør du iallefall ha med deg et ekstra par i vesken som du kan ta på deg når du skal ut og spise middag med noen, eller bruk høye hæler på fest eller i bryllup eller andre staselige anledninger. Du trenger ikke gå på skyhøye hæler, men et lite løft gjør holdningen bedre og leggene ser strammere ut.

Store solbriller

Store solbriller er absolutt ikke bare for sommermånedene, du kan bruke de året rundt så lenge solen titter frem. En dag du ikke har tid til å sminke øynene dine, er de praktiske utendørs. Dessuten beskytter de den tynne og følsomme huden rundt øynene dine, slik at rynkene holder seg unna.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning