Vaniljekranser

Disse kransene former du i en sprøytepose. Oppskriften er på ca 40 kaker.

Publisert Oppdatert
75 g skåldede mandler
175 g smør eller margarin
250 g hvetemel
125 g sukker
1 vaniljestang
1 egg
1/2 dl melk

Fin hakk mandlene. Til sett kaldt smør og mel, kjør dette til en grynete masse i food processoren. Del vaniljestangen, skrap ut frøene og mos det med sukkeret. Rør vaniljesukkeret sammen med, sammen pisket egg og melk inn i deigen.

Fyll deigen i en sprøyte pose og lag små kranser på bakeplaten.

220 grader i ca 12 min, midt i ovnen, la de avkjøle på rist.

Husk bruk tette kakebokser til oppbevaring.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag