Tai-snadder

Denne oppskriften er god for deg som er glad i sterke smaker. Om du ønsker det kan kyllingkjøttet byttes ut med en annen type kjøtt. Oppskriften er til 6 personer. God fornøyelse.

Publisert Oppdatert
Ingredienser:

4 kyllingfileter
2 løk
4 gulrøtter
1/4 kinakål
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
1 bukett med broccoli
5 røde chili
3 ss med rød karripasta
2 dl kokosmelk
1 ts glukosepulver(kjøpes på asiashop e.l.)
kan erstattes med salt.

Fremgangsmåte:

Kylling i strimler. Løk, gulrøtter, kinakål, paprika i båter/strimler. Broccoli i små buketter. Chili hakkes i små biter.
Kylling stekes med chili og karripasta. Tilsett så kokosmelk, så det blir en saus. Ha i alt det andre. Stekes til det ennå er tyggemotstand i gr.sakene.
Kok ris og server siden av. Og ikke glem soyasaus.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag