Slankende sommersalat
Denne kan du kose deg med til lunsj, middag eller kvelds..
Om sommeren er det deilig å spise noe som både er lett å lage, og lett å spise. Hva passer vel bedre da enn en lekker salat?
Og salat kan være så mangt, lite står i veien for fantasien! I denne oppskriften hentet fra Matinorden.no, er det brukt både jordbær og bringebær i salaten.
Du trenger
125 g fetaost
300 g stekt kyllingfilet
300 g rensede jordbær
100 g rensede bringebær
1 bunt frisk basilikum
½ stk slangeagurk i biter
1 dl ruccula
35 g pinjekjerner
Dressing
Og salat kan være så mangt, lite står i veien for fantasien! I denne oppskriften hentet fra Matinorden.no, er det brukt både jordbær og bringebær i salaten.
Du trenger
125 g fetaost
300 g stekt kyllingfilet
300 g rensede jordbær
100 g rensede bringebær
1 bunt frisk basilikum
½ stk slangeagurk i biter
1 dl ruccula
35 g pinjekjerner
Dressing
- Gå ned i vekt med Kvinneguiden!
- 3 ss hvit balsamicoeddik
3 ss olje
salt og pepper etter smak
Slik gjør du
1) Skjær kyllingen i skiver. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.
2) Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.
3) Drypp dressingen over salaten.
4) Rist brødskivene og stikk dem ned i salaten like før servering.
Denne saken ble første gang publisert 25/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.