Leverpostei

Lag hvit saus av smør, mel og melk. Mal lever og spekk sammen med løken. Knus skonroken. Bland det hele. Smak til med krydder. Fyll massen i avlang form. Stek i vannbad ved 175 grader i 1 - 1 1/2 time.

Publisert Oppdatert
40 g. smør
40 g. mel
3 dl. melk
0,5 kg. svinelever
200 g. spekk
5 ansjosfileter
1 løk
1 skonrok
salt, pepper, nellik og ingefær
Lag hvit saus av smør, mel og melk. Mal lever og spekk sammen med løken. Knus skonroken. Bland det hele. Smak til med krydder. Fyll massen i avlang form. Stek i vannbad ved 175 grader i 1 - 1 1/2 time.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag