Levergryte

Skjær gulrøttene i skiver, selleriroten i terninger, og løken i ringer. Surr grønnsakene i halvparten av margarinen i et par minutter. Strø over mel og spe litt og litt med buljongen. La retten koke til grønsakene blir møre. Ha i melken. Skjær leveren i terninger. Stek leveren i resten av fettstoffet. Ha leveren i gryten. Gi ett oppkok. Smak til med salt og pepper.

Publisert Oppdatert
400 g. lever
2 gulrøtter
1 skive sellerirot
1 løk
50 g. margarin
2 ss. hvetemel
4 dl. buljong
1 dl. melk
Skjær gulrøttene i skiver, selleriroten i terninger, og løken i ringer. Surr grønnsakene i halvparten av margarinen i et par minutter. Strø over mel og spe litt og litt med buljongen. La retten koke til grønsakene blir møre. Ha i melken. Skjær leveren i terninger. Stek leveren i resten av fettstoffet. Ha leveren i gryten. Gi ett oppkok. Smak til med salt og pepper.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag