Fløtestuet purre

Skjær av rotskivene og skyll og rens purren. Smelt smøret. Damp purren i fettstoffet på svak varme under lokk i 20 minutter. Rør ut mel i litt av fløten. Ha resten av fløten og melblandingen i gryten med purrene. Kok noen minutter og smak til med krydder. Dryss revet ost over før servering. Serveres som tilbehør til farseretter

Publisert Oppdatert
6 Purrer
75 g. smør
2 ts. hvetemel
2 1/2 dl. fløte
Jarlsberg ost
salt og pepper
Skjær av rotskivene og skyll og rens purren. Smelt smøret. Damp purren i fettstoffet på svak varme under lokk i 20 minutter. Rør ut mel i litt av fløten. Ha resten av fløten og melblandingen i gryten med purrene. Kok noen minutter og smak til med krydder. Dryss revet ost over før servering. Serveres som tilbehør til farseretter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning