Fløtestuet purre

Skjær av rotskivene og skyll og rens purren. Smelt smøret. Damp purren i fettstoffet på svak varme under lokk i 20 minutter. Rør ut mel i litt av fløten. Ha resten av fløten og melblandingen i gryten med purrene. Kok noen minutter og smak til med krydder. Dryss revet ost over før servering. Serveres som tilbehør til farseretter

Publisert Oppdatert
6 Purrer
75 g. smør
2 ts. hvetemel
2 1/2 dl. fløte
Jarlsberg ost
salt og pepper
Skjær av rotskivene og skyll og rens purren. Smelt smøret. Damp purren i fettstoffet på svak varme under lokk i 20 minutter. Rør ut mel i litt av fløten. Ha resten av fløten og melblandingen i gryten med purrene. Kok noen minutter og smak til med krydder. Dryss revet ost over før servering. Serveres som tilbehør til farseretter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag