Enkel pastarett

Denne pastaretten er god og enkel å lage. En flott middag om man har litt dårlig tid.

Publisert Oppdatert
Ingredienser:
-champignon
-skinkeboks
-smør
-fløte ( 1 vanlig liten pakke)
-gulost
-pasta/spaghetti


Kutt opp 5-8 champignon (alt eller som hvor glad man er i det) i biter.

Del så en skinkeboks i biter.

Vend champignonen i en kjele med litt smør i. Når champignonen har stått i 2-3 minutter har man i skinken. Rør rundt og ha i fløten. La dette småkoke til fløten tykner litt. Ha så i gulosten (ca 50-100 gr, og gjerne i skiver eller små biter), og la dette smelte inn i sausen.

Krydder etter behov.

Serveres med pasta/spaghetti ved siden av.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag