Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak.

Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Publisert Oppdatert
Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • ½ ts peppermiks
  • ½ ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ½ ts tørket oregano
  • ½ ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.

    2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.

    3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.

    Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning