Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak.

Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Dagens rett: Ytrefilet med aspargesbønner

Publisert Oppdatert
Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • ½ ts peppermiks
  • ½ ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ½ ts tørket oregano
  • ½ ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.

    2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.

    3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.

    Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag