Dagens rett: Wrap med biffstrimler

Nydelige wraps med biff, soltørkede tomater og oliven!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g ytrefilet av storfe
4 stk. eller wrap hvetetortilla
8 stk. salatblad
40 g stenfrie sorte oliven
40 g soltørkede tomater i olje
4 ss pesto

Fremgangsmåte:

1. Stek ytrefileten som biff. La kjøttet få hvile litt før du skjærer det opp i tynne strimler.

2. Del olivenene i to. Legg salaten på wrapsen, sammen med oliven og tomatene.

3. Fordel en spiseskje pesto på hver wrap før du legger på biffstimlene. Rull wrapsene sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag