Dagens rett: Wok med koteletter

Sunn og saftig hverdagsmat.

Dagens rett: Wok med koteletter
Dagens rett: Wok med koteletter
Sist oppdatert
Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok. Kjøp koteletter og strimle selv!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • Slik gjør du:

    1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.

    2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.

    3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.

    Serveres med ris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Denne saken ble første gang publisert 11/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også