Dagens rett: Vossakorv med rotgrønnsaker

Lag mye, for dette kommer til å gå ned på høykant!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600-800 g vossakorv
2 ss margarin til steking
300 g potet
150 g gulrot
150 g kålrot
150 g persillerot
2 ss margarin til steking
1 ss honning
½ ts salt

Fremgangsmåte:

1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver. Skjær pølsene i biter.

2. Stek grønnsakene i en gryte med margarin under lokk til de er møre. Ha i honning og salt. Pølsene stekes på middels varme i noen minutter til de har fått farge og er gjennomvarme.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag