Dagens rett: Vegetarkarri

Denne vegetarkarrien metter alene fire personer, men kan også brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g melen potet
4 stk. løk
4 stk. små rød chili
4 stk. vårløk
4 ss rapsolje
4 ss karri
2 dl vann
4 dl matyoghurt
2 ss hvetemel
200 g frisk spinat (små blader)
2 ts karri til pynt

Fremgangsmåte:

Skrell poteter og løk. Skjær potetene i jevne biter og hakk løken grovt. Del chiliene og fjern frøene. Skjær chiliene i småbiter og vårløk i ringer. Fres poteter, chili, løk og vårløk i olje 2-3 minutter.

Bland inn vann, yoghurt og hvetemel og la det surre ca. 10 minutter videre til potetene er møre. Bland inn spinat. Spe med mer vann om det trengs og la alt bli skikkelig gjennomvarmt. Dryss litt karri over. Spis det gjerne med naanbrød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag