Dagens rett: Tropiske burgere

Prøv knallgode kyllingburgere som er tilsatt chili- og tacosaus. Tropisk salat lager du enkelt med blant annet vannmelon, papaya, avokado og agurk. Ferdig i en fei!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 stk. finhakket løk
2 ss tacosaus
2 ss chilisaus
2 båt revet hvitløk
1 ts paprikapulver
1 stk. egg
1 ts salt
kvernet pepper

Tropisk salat:
½ stk. vannmelon
1 stk. papaya
2 stk. avocado
1 stk. slangeagurk
1 potte frisk mynte
3 ss olivenolje
saften av 3 stk. lime
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. Form til fire burgere.

Rens frukten og kutt den og agurken i grove biter (ca. 3x3 cm). Bland alle ingrediensene, dryss over salt og pepper rett før servering.

Stek kyllingburgerne i smør eller olje noen minutter på hver side. Server burgeren med tropisk salat og gjerne grovt brød ved siden av.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag