Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff

Sunn hverdagsmat for hele familien.

Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff

Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff

Publisert Oppdatert
Sunn mat trenger ikke å være kjedelig. Prøv denne magre og fristende gryten, perfekt for hele familien.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk skinkebiff à 150 g
  • 1 stk løk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • ½ ss chilipasta (sambal oelek)
  • 2 ss tomatpuré
  • Ca. 1 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 ts sukker
  • ½ ts pepper
  • 1 pk ruccula
  • Slik gjør du:

    1. Del skinkebiffene i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.

    2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.

    3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.

    Server med ris eller potetmos.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag