Dagens rett: Tomatgryte med skinkebiff
En sunn og fristende gryte for hele familien.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. skinkebiff à 150 g
1 stk. løk
2 ss margarin eller olje til steking
1 boks hakkede hermetiske tomater
½ ss chilipasta (sambal oelek)
2 ss tomatpuré
Ca. 1 dl vann
1 ts salt
1 boks hermetiske kikerter
2 ts sukker
½ ts pepper
1 pk. ruccula
Fremgangsmåte:
1. Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.
3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
Server med ris eller potetmos.
- Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 29/11 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.