Dagens rett: Tom Ka Gai
Denne suppen smaker herlig eksotisk!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
3 stk. kyllingfilet
8 dl kyllingkraft
100 g frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 stk. sitrongress
2 ss fiskesaus (asiatisk)
saft og skall av 1 stk. lime
4 dl kokosmelk
Fremgangsmåte:
Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.
Server med kokt ris.
Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 25/02 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.