Dagens rett: Tom Ka Gai

Denne suppen smaker herlig eksotisk!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

3 stk. kyllingfilet
8 dl kyllingkraft
100 g frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 stk. sitrongress
2 ss fiskesaus (asiatisk)
saft og skall av 1 stk. lime
4 dl kokosmelk

Fremgangsmåte:

Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.

Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.

Server med kokt ris.

Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag