Dagens rett: Tikka lasagne
En populær klassiker med ny vri.
Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 400 g kjøttdeig
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 1 glass tikka masala saus
- 9 stk lasagneplater
- 100 g revet hvitost
- Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen og tilsett tikka masala-sausen.
2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.
3. Strø over revet ost. Stek det på 200 grader i 20 minutter.
Serveres med salat og rømme.
Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 03/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.