Dagens rett: Texmexspyd

En enkel og krydret rett for hele familien. Enkel å tilberede, enkel å grille og enkelt å få barna til å spise.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g ytrefilet av svin
200 g fersk chorizopølse
1 stk. rød paprika
2 stk. maiskolbe
1 stk. rødløk
1 dl olje
1 pose tacokrydder
4 stk. grillspyd

Fremgangsmåte:

1. Træ kjøtt og grønnsaker/frukt i passende biter vekselvis på spyd.

2. Rør krydderet inn i oljen og pensle den på spydene.

3. Grill spydene på alle sider i ca 10 minutter til sammen.

Serveres sammen med salsa og nachos, og evt ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag