Dagens rett: Tacokjøttboller
Tilsett litt helgesmak i hverdagsmaten.
Alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette en veldig rask og smakfull middag!
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 800 g kjøttdeig av svin
- 1 pose tacokrydder
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 6 dl vann
- 2 ss margarin
- 1 ts salt
- 4 dl melk eller vann
- 2 pose potetmospulver
- 1 pk dypfryst grønnsaksblanding (amerikansk)
- 1 glass salsa
- Slik gjør du:
1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
Serveres med salsa.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 10/11 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.