Dagens rett: Svineburger

Mettende mat for sunne mager.

Dagens rett: Svineburger
Dagens rett: Svineburger
Sist oppdatert
Har du lyst på en lettvint, sunn og smaksrik middag? En god hot svineburger gjør susen for sultne og sunnhetsbevisste matelskere.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g ytrefilet av svin i tynne skiver
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 stk frisk ananas i skiver
  • 80 g frisk spinat, vasket og renset
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 8 ss aivar
  • 4 stk hamburgerbrød, grove
  • Slik gjør du:

    1. Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun skivene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 3 minutter. Stek ananasskivene sammen med kjøttet de siste to minuttene.

    2. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med spinat, kjøtt, ananas, rødløk og aivar.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 12/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også