Dagens rett: Suppelapskaus

Suppelapskaus er mat for små og store mager. Poteter, kjøtt og grønnsaker i en blanding - lett å lage, lett å spise!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 båt hvitløk
2 ss olivenolje til steking
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 pk. frossen lapskausblanding
2 ts provencekrydder
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.

2. Tilsett buljong, og la det koke opp.

3. Ha i grønnsakene, kjøttet og krydderet og la det trekke 4-5 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød eller brød.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 05/04 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også