Dagens rett: Spinatwraps

Se hvor enkelt det kan være å lage fristende tapas som samtidig er sunn!

Dagens rett: Spinatwraps

Dagens rett: Spinatwraps

Publisert Oppdatert
Kombiner gjerne med andre småretter til dette.

Porsjoner: Cirka 12 biter.

Ingredienser
  • 2 stk fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g røkt skinke
  • 12 stk tannpirkere
  • Slik gjør du

    1. Smør kesam utover tortillalefsene.

    2. Legg utover et lag med røkt skinke.

    3. Skyll spinaten godt og fordel det over den røkte skinken.

    4. Rull tortillalefsene sammen og skjær dem i skiver. Stikk inn en tannpirker i hver skive, så de holder deg sammen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning