Dagens rett: Spinatwraps

Se hvor enkelt det kan være å lage fristende tapas som samtidig er sunn!

Dagens rett: Spinatwraps
Dagens rett: Spinatwraps
Sist oppdatert
Kombiner gjerne med andre småretter til dette.

Porsjoner: Cirka 12 biter.

Ingredienser
  • 2 stk fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g røkt skinke
  • 12 stk tannpirkere
  • Slik gjør du

    1. Smør kesam utover tortillalefsene.

    2. Legg utover et lag med røkt skinke.

    3. Skyll spinaten godt og fordel det over den røkte skinken.

    4. Rull tortillalefsene sammen og skjær dem i skiver. Stikk inn en tannpirker i hver skive, så de holder deg sammen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 27/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også