Dagens rett: Spicy couscoussalat
En smakfull “crossoverrett” som fort kan bli familiens salatfavoritt.
I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
- 2 ss rapsolje til steking
- 2 båt hvitløk , finhakket
- 1 pose tacokrydder
- ½ dl vann
- 4 ½ dl couscous
- 4 stk tomat i terninger
- ½ stk slangeagurk i terninger
- 1 stk lime, skall og saft
- 1 bunt bladpersille, grovhakket
-
Slik gjør du:
1. Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsett tacokrydder og vann, og kok opp.
2. Kok couscous etter anvisning på pakken.
3. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 02/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.