Dagens rett: Spekeskinke med spinat og bringebær

Denne spinatretten med spekeskinke og bringebær smaker kjempegodt i sommervarmen. Spis den gjerne sammen med noen biter godt brød eller som forrett. Mmmm!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g babyspinat
16 skive spekeskinke
2 stk. hakket bifftomat
1 ½ stk. hakket slangeagurk
2 beger matyoghurt
pepper
2 ss hakket frisk oregano
2 ts sitron
12 stk. bringebær

Fremgangsmåte:

Hakk tomat og agurk. Bland det med yoghurt. Smak til med oregano og pepper og et par sitrondråper. La det stå kaldt en stund. Velg om du vil skylle spinaten og beholde den rå, eller la den falle sammen i litt smørvann.

Brett ut skinkeskivene (parmaskinke) og fordel yoghurtfyllet på dem. Stikk inn spinatblader i begge ender og rull sammen. Fest rullene med tannstikkere eller blomsterpinner.

Godt til noen biter brød (som focaccia) og noen friske bær.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag