Dagens rett: Sopp- og løksuppe

Med bakgrunn i gode norske råvarer, lager du raskt spennende lettmat på eget kjøkken.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

400 g frisk sjampinjong, i skiver
1 stk purre, i skiver
1 stk rødløk, hakket
1 ss meierismør
3 ss hvetemel
3 dl lettmelk
3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ½ dl matfløte
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek sopp, purre og løk i smør i 5 - 10 minutter. Dryss over mel og spe med melk og buljong. La suppen småkoke i ca 5 minutter.

Rør inn matfløte og smak til med salt og pepper.

Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken. Server suppen varm med godt fersk brød til.

Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag