Dagens rett: Sommerlig potetsalat

I denne varianten potetsalat har vi både ferskpoteter og friske, crispy grønnsaker.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 kg ferskpotet
En halv liten blomkål
100 g sukkererter
250 gram cherrytomater
1 bunt ruccula

Chilivinaigrette:
1 stk rød chili
4 ss olivenolje
1 ss rødvinseddik
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann. Damp dem godt og skjær dem i skiver eller terninger.

Del blomkålen i små buketter, skjær sukkerertene i strimler, tomatene i båter. Bland poteter, blomkål, sukkererter, tomater og ruccula.

Snitt opp chilien og skrap ut frø og skillevegger. Finhakk pepperen. Visp sammen chili, olje, eddik og smak dressingen til med salt og pepper.

Hell dressingen over salaten og la den trekke noen minutter før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag