Dagens rett: Sommerkoteletter med pastasalat
Friske smaker og flotte farger. En skikkelig sommermiddag.
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk sommerkoteletter
2 ss olje til pensling
½ ts salt
½ ts pepper
150 g pasta
150 g sukkererter
2 stk gulrot
1 stk rødløk
1 stk avocado
3 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
1 ts tørket timian
½ ts salt
½ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøles i kaldt vann med en gang den er ferdig kokt. La vannet renne av.
2. Rens og finsnitt sukkererter og del skrelte gulrøtter, rødløk og avocado i små biter. Hell på sitronsaft, olivenolje, timian, salt og pepper. Bland godt og tilsett pastaen.
3. Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder.
4. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.
Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 26/07 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.