Dagens rett: Smørbrød med ribbe og stappe

Bruk det du har igjen fra ribbemiddagen til julesmørbrød.

Dagens rett: 
					
	





	Smørbrød med ribbe og stappe

Dagens rett: Smørbrød med ribbe og stappe

Publisert Oppdatert
Ønsker du høyere smørbrød så er det bare å doble mengden fyll.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 12 skive stekt, kald ribbe
  • 4 skive grovt rugbrød
  • 4 ts grov sennep
  • 4 ss kålrotstappe
  • ca. 8 skive rødbete
  • ca. 8 skive sylteagurk i skiver
  • 4 stk svisker
  • ca. 1 stk eple
  • 2 ts søt sennep
  • 4 ts bladpersille
  • Slik gjør du

    1. Smør litt grov sennep utover brødskiva og legg på ribbeskiver og kålrotstappe.

    2. Fordel garnityret utover tallerkenen og ha litt sennep på toppen av smørbrødet.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning