Dagens rett: Smørbrød med ribbe og stappe

Bruk det du har igjen fra ribbemiddagen til julesmørbrød.

Dagens rett: 
					
	





	Smørbrød med ribbe og stappe
Dagens rett: Smørbrød med ribbe og stappe
Sist oppdatert
Ønsker du høyere smørbrød så er det bare å doble mengden fyll.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 12 skive stekt, kald ribbe
  • 4 skive grovt rugbrød
  • 4 ts grov sennep
  • 4 ss kålrotstappe
  • ca. 8 skive rødbete
  • ca. 8 skive sylteagurk i skiver
  • 4 stk svisker
  • ca. 1 stk eple
  • 2 ts søt sennep
  • 4 ts bladpersille
  • Slik gjør du

    1. Smør litt grov sennep utover brødskiva og legg på ribbeskiver og kålrotstappe.

    2. Fordel garnityret utover tallerkenen og ha litt sennep på toppen av smørbrødet.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 28/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også