Dagens rett: Skau-kebab

Man blir ikke sur på tur med nistemat som dette!

Dagens rett: Skau-kebab
Dagens rett: Skau-kebab
Sist oppdatert
En passelig mett mage gjør en god tur enda bedre. Denne kebaben smaker veldig godt og sørger for både god energi og smil om munnen hele veien. God tur!

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 200 g benfritt lammekjøtt i strimler
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 100 g kantarell
  • 2 stk vårløk i strimler
  • ca. 3 ss yoghurt naturell
  • 2 stk fullkorn pitabrød

  • Slik gjør du:

    1. Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili i middels varm panne i et par minutter.

    2. Tilsett kantareller og stek videre i cirka ett minutt.

    3. Vend inn strimlet vårløk og server i pitabrød med yoghurt naturell.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Denne saken ble første gang publisert 11/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også