Dagens rett: Salsafilet

Dette er retten som funker bra for den smaksglade delen av befolkningen.

Dagens rett: Salsafilet

Dagens rett: Salsafilet

Publisert Oppdatert
Kanskje sette på litt latinomusikk mens smakene og luktene får fri utfoldelse?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 8 båt hvitløk
  • 8 ts rød karripasta
  • 4 ss rapsolje
  • 2 boks hermetiske tomater , grovhakket
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 12 stk sorte oliven
  • 200 g grønne erter , dypfryste
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk grovt rundstykke
  • 3 stk yoghurt naturell , lett
  • Slik gjør du

    1. Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.

    2. Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen.

    3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.

    Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag