Dagens rett: Rødvinsgryte

Kjøtt og rødvin slår aldri feil.

Dagens rett: Rødvinsgryte

Dagens rett: Rødvinsgryte

Publisert Oppdatert
Den fyldige vinsmaken fremhever kjøttet. God appetitt!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk sjalottløk
  • 2 stk grønn paprika
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.

    2. Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken.

    3. Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.

    Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag