Dagens rett: Roastbiffsalat

Roastbiff er mørt kjøtt. Det lages av flatbiff, mørbrad eller ytrefilet. Roastbiff er velegnet og godt til salat, middag eller pålegg.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

Roastbiffsalat:
200 g roastbiff
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 stk tomat i båter
¼ stk slangeagurk i biter
1 ss sprøstekt løk
½ stk rødløk i tynne båter

Dressing:
2 ss soyasaus
3 stk lime - presset
1 ss hakket frisk koriander
1 stk hakket rød chili
2 båt hvitløk - hakket
3 ss vann
1 ts sukker

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend halvparten av dressingen med roastbiffskivene,

2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat.

3. Legg roastbiffen over salaten og server resten av dressingen ved siden av.

  • Dagens rett presenteres i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også