Dagens rett: Roastbiffsalat

Roastbiff er mørt kjøtt. Det lages av flatbiff, mørbrad eller ytrefilet. Roastbiff er velegnet og godt til salat, middag eller pålegg.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

Roastbiffsalat:
200 g roastbiff
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 stk tomat i båter
¼ stk slangeagurk i biter
1 ss sprøstekt løk
½ stk rødløk i tynne båter

Dressing:
2 ss soyasaus
3 stk lime - presset
1 ss hakket frisk koriander
1 stk hakket rød chili
2 båt hvitløk - hakket
3 ss vann
1 ts sukker

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend halvparten av dressingen med roastbiffskivene,

2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat.

3. Legg roastbiffen over salaten og server resten av dressingen ved siden av.

  • Dagens rett presenteres i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag