Dagens rett: Reinsdyrhakk
Perfekt følge til mørke vinterkvelder.
Reinsdyrkjøtt er noe av det magreste kjøttet du kan spise og er raskt å lage. Server gjerne med stekt egg til.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 400 g reinsdyrhakk (kvernet reinsdyrkjøtt)
- 2 ss margarin til steking
- 1 stk løk
- 8 stk kokt potet
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- Slik gjør du:
1. Fres reinsdyrhakk i varm panne.
2. Demp varmen. Ha i finhakket løk og poteter skåret i terninger. La det steke et par minutter.
3. Smak til med salt og pepper.
Server det gjerne på brød med speilegg.
PSST: For å sette en ekstra spiss på det hele, kan du godt bruke krydderurter og/eller peppermiks.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 22/11 2011, og sist oppdatert 06/05 2017.