Dagens rett: Reinsdyrhakk

Perfekt følge til mørke vinterkvelder.

Dagens rett: Reinsdyrhakk
Dagens rett: Reinsdyrhakk
Sist oppdatert
Reinsdyrkjøtt er noe av det magreste kjøttet du kan spise og er raskt å lage. Server gjerne med stekt egg til.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g reinsdyrhakk (kvernet reinsdyrkjøtt)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk løk
  • 8 stk kokt potet
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Fres reinsdyrhakk i varm panne.

    2. Demp varmen. Ha i finhakket løk og poteter skåret i terninger. La det steke et par minutter.

    3. Smak til med salt og pepper.

    Server det gjerne på brød med speilegg.

    PSST: For å sette en ekstra spiss på det hele, kan du godt bruke krydderurter og/eller peppermiks.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Denne saken ble første gang publisert 22/11 2011, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også