Dagens rett: Pytt i panne med speilegg

Rester av kjøtt og kokte poteter kan bli en kjempegod, liten varmrett.

Dagens rett: Pytt i panne med speilegg
Dagens rett: Pytt i panne med speilegg
Sist oppdatert
Særlig ifølge med litt purre eller løk. Server pytt i panne med speilegg.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • Rester av kjøtt, pølser, bacon og kokte poteter.
  • Purre og løk, om du har
  • 4 stk egg
  • 4 skiver brød
  • Slik gjør du

    1. Hakk eventuelt løk og purre og fres det i smør til løken er blank.

    2. Tilsett kjøtt og poteter i terninger og stek til alt er gjennomvarmt.

    Server med speilegg på ei skive brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også