Dagens rett: Pytt i panne med speilegg

Rester av kjøtt og kokte poteter kan bli en kjempegod, liten varmrett.

Dagens rett: Pytt i panne med speilegg

Dagens rett: Pytt i panne med speilegg

Publisert Oppdatert
Særlig ifølge med litt purre eller løk. Server pytt i panne med speilegg.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • Rester av kjøtt, pølser, bacon og kokte poteter.
  • Purre og løk, om du har
  • 4 stk egg
  • 4 skiver brød
  • Slik gjør du

    1. Hakk eventuelt løk og purre og fres det i smør til løken er blank.

    2. Tilsett kjøtt og poteter i terninger og stek til alt er gjennomvarmt.

    Server med speilegg på ei skive brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag