Dagens rett: Potetrøsti med gulrot og selleri
Dette er perfekt tilbehør til kjøtt, men er også kjempegodt som en egen rett med litt sprøstekt bacon til.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2
Ingredienser:
2 stk grovreven potet
¼ stk knollselleri (sellerirot)
1 stk grovreven gulrot
salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.
Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.
Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 21/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.