Dagens rett: Potetrøsti med gulrot og selleri

Dette er perfekt tilbehør til kjøtt, men er også kjempegodt som en egen rett med litt sprøstekt bacon til.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk grovreven potet
¼ stk knollselleri (sellerirot)
1 stk grovreven gulrot
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.

Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.

Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag