Dagens rett: Potet- og purreløksuppe
Nydelig mettende suppe til sure vinterdager.
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
200 g potet
1 stk. purre
4 dl melk
2 dl matfløte
2 dl kyllingkraft
50 g meierismør
salt og pepper
1 stk. kyllingbryst (med skinn og vingeben) eller annet kyllingkjøtt
Fremgangsmåte:
Grønnsaker kuttes i terninger og freses litt i smør i en gryte. Hell væsken over, og kok i ca 25 minutter. Hell alt over i en blender og kjør til du får en jevn suppe. Sil og tilsett smør. Smak til med salt og pepper.
Del kyllingkjøttet i store biter og legg det i suppen ved servering.
- Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 21/01 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.