Dagens rett: Pølsewok

Pølser av kalkun er både magre og gode. Kombinert med masse grønnsaker som i denne woken blir det kjempesunn og smakfull middag.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk røkt kjøttpølse av kalkun
1 stk løk
½ stk gul squash evt. grønn
½ stk brokkoli
1 stk rød paprika, evt. 2 ulike farger

Fremgangsmåte:

1. Skjær pølsene i skiver på skrå. Del løken i båter og skjær squash, brokkoli og paprika i passe små wokbiter.

2. Ha litt olje i en varm panne/wok og stek pølsebitene til de begynner å få litt farge. Tilsett grønnsakene og stek under omrøring. Woken er ferdig når grønnsakene så vidt er møre. Smak til retten med salt og pepper.

Server med ris og søt chilisaus ved siden av.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag