Dagens rett: Pølselapskaus

Enklere enn denne lettvinte lapskausen med kyllingpølser og lapskausgrønnsaker kan det nesten ikke gjøres. Herlig hverdagsmiddag!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 dl vann
2 stk hønsebuljongterning
600 g røkt kjøttpølse av kalkun
12 dl dypfryst lapskausblanding
salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann tilsatt hønsebuljongterninger. Ha i frossen lapskausblanding og la det koke noen minutter.

2. Tilsett pølsebitene og la alt bli varmt. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med flatbrød eller knekkebrød. Et grønt persilledryss gir ekstra god smak og fin farge til maten.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 04/11 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også