Dagens rett: Pølselapskaus

Enklere enn denne lettvinte lapskausen med kyllingpølser og lapskausgrønnsaker kan det nesten ikke gjøres. Herlig hverdagsmiddag!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 dl vann
2 stk hønsebuljongterning
600 g røkt kjøttpølse av kalkun
12 dl dypfryst lapskausblanding
salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann tilsatt hønsebuljongterninger. Ha i frossen lapskausblanding og la det koke noen minutter.

2. Tilsett pølsebitene og la alt bli varmt. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med flatbrød eller knekkebrød. Et grønt persilledryss gir ekstra god smak og fin farge til maten.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag