Dagens rett: Pølseform med purre

Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g lettere kjøttpølse
600 g pastaskruer
2 stk liten purre
2 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
1 ts salt
1 ts pepper
evt 60 g hvitost

Fremgangsmåte:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

Serveres gjerne med salat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag