Dagens rett: Polarpizza
Prøv denne minipizzaen!
Et polarbrød kan gjerne brukes som pizzabunn. Speket kalkunsnacks og bacon utgjør et smakfullt fyll.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk polarbrød
- Pizzasaus:
- 4 ss ketchup
- 4 ss tomatpuré
- 2 båt revet hvitløk
- 2 ss hakket frisk oregano , evt. litt tørket oregano
- salt og kvernet pepper
- 200 g spekesnacks av kalkun
- 2 stk hakket vårløk
- 1 stk gul paprika
- ca. 2 dl revet hvitost
- evt. litt mozzarellaost
- ca. 2 dl ruccula
- Slik gjør du
Sett stekovnen på 225 °C.
1. Bland sammen alle ingrediensene til pizzasausen og smør det på polarbrødene.
2. Legg på speket kalkunsnaks, hakket vårløk og strimlet paprika. Dryss ost over.
3. Stek pizzaene ved 225 °C i ca. 6 minutter.
Pynt med litt rucculasalat. Server eventuelt med rømmedressing.
Tips:
Erstatt noe ketchup/tomatpuré med chilisaus eller barbequesaus for å få sterkere pizzasaus.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 27/11 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.