Dagens rett: Polarpizza

Prøv denne minipizzaen!

Dagens rett: 
					
	






	Polarpizza

Dagens rett: Polarpizza

Publisert Oppdatert
Et polarbrød kan gjerne brukes som pizzabunn. Speket kalkunsnacks og bacon utgjør et smakfullt fyll.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk polarbrød
  • Pizzasaus:
  • 4 ss ketchup
  • 4 ss tomatpuré
  • 2 båt revet hvitløk
  • 2 ss hakket frisk oregano , evt. litt tørket oregano
  • salt og kvernet pepper
  • 200 g spekesnacks av kalkun
  • 2 stk hakket vårløk
  • 1 stk gul paprika
  • ca. 2 dl revet hvitost
  • evt. litt mozzarellaost
  • ca. 2 dl ruccula
  • Slik gjør du

    Sett stekovnen på 225 °C.

    1. Bland sammen alle ingrediensene til pizzasausen og smør det på polarbrødene.

    2. Legg på speket kalkunsnaks, hakket vårløk og strimlet paprika. Dryss ost over.

    3. Stek pizzaene ved 225 °C i ca. 6 minutter.

    Pynt med litt rucculasalat. Server eventuelt med rømmedressing.

    Tips:

    Erstatt noe ketchup/tomatpuré med chilisaus eller barbequesaus for å få sterkere pizzasaus.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag