Dagens rett: Polarbruschetta

Nydelig sandwich som lages på bare et par minutter!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk. løk
1 stk. eple - gjerne grønt
200 g mozzarella
16 stk. cocktailtomat (evt. cherrytomater)
1 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
1 ss hakket frisk timian
1 ts salt
ørlite kvernet pepper
4 stk. polarbrød
8 skive spekeskinke - evt. parmaskinke
1 pk. ruccula

Fremgangsmåte:

Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.

Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.

Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccula og legg på skinke.

Noen dråper med god olje over rett før servering.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 10/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også