Dagens rett: Polarbruschetta

Kjempegodt, og veldig, veldig enkelt!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk løk
1 stk eple - gjerne grønt
200 g mozzarella
16 stk cocktailtomat (evt. cherrytomater)
1 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
1 ss hakket frisk timian
1 ts salt
ørlite kvernet pepper
4 stk polarbrød
8 skive spekeskinke - evt. parmaskinke
1 pk ruccula

Fremgangsmåte:

Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.

Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.

Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccula og legg på skinke.

Noen dråper med god olje over rett før servering.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag