Dagens rett: Polarbruschetta
Kjempegodt, og veldig, veldig enkelt!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
2 stk løk
1 stk eple - gjerne grønt
200 g mozzarella
16 stk cocktailtomat (evt. cherrytomater)
1 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
1 ss hakket frisk timian
1 ts salt
ørlite kvernet pepper
4 stk polarbrød
8 skive spekeskinke - evt. parmaskinke
1 pk ruccula
Fremgangsmåte:
Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.
Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.
Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccula og legg på skinke.
Noen dråper med god olje over rett før servering.
Denne saken ble første gang publisert 15/10 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.