Dagens rett: Pitapizza med biffstrimler

Like raskt som frossenpizza, og mye, mye bedre!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

200 g biffkjøtt i strimler
8 stk pitabrød
1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
1 stk rødløk
½ pk ruccula
100 g fersk mozzarella

Fremgangsmåte:

1. Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.

2. Legg på løkringer, ost og biffstrimler (biffstrimlene skal ikke stekes på forhånd). Stek pizzaen på 225 °C i ca. 10 minutter. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag