Dagens rett: Pepperbiff med krydderegg

Og tro det eller ei, det bløtkokte egget er krydderienes beste venn.

Dagens rett: Pepperbiff med krydderegg

Dagens rett: Pepperbiff med krydderegg

Publisert Oppdatert
Det er helt bombesikkert at sunn mat kan smake mye, for i denne retten får du smak i bøtter og spann.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 2 ss pepper , grovmalt
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 stk brokkoli
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g langkornet middagsris
  • 2 ss chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss barbequesaus
  • 4 stk egg , bløtkokte
  • 2 ts chilipulver
  • Slik gjør du

    1. Krydre svinebiffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 3 minutter.

    2. Kok egg i 5-7 minutter til de er "smilende". Avkjøl i kaldt vann.

    2. Del brokkoli i fine buketter, og kok dem i lettsaltet vann, ca. 3 minutter.

    3. Kok ris og bland med sambal oelek og bbq-saus. Fyll risen i små skåler, press lett og vend risen over på tallerkener. Legg spinat og biff på toppen.

    4. Skrell eggene og rull dem i chilipulver før servering

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag