Dagens rett: Pasta med skinke og spisskål

Sunn, enkel og rask mandagsmiddag!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 pk pepperskinke
1 stk spisskål
1 stk rødløk
1 ss olje til steking
Saften av 1 stk lime
1 ts tørket oregano eller estragon/basilikum
250 g fullkornsspagetti

Fremgangsmåte:

1. Kok spagettien etter anvisning på pakken.

2. Skjær skinke, kål og løk i strimler. Stek det i en stekepanne. Tilsett limesaft og timian.

3. Vend spagettien inn i kjøtt- og grønnsaksblandingen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag