Dagens rett: Pasta med pølse

Enkel og god mat for hele familien.

Dagens rett: Pasta med pølse

Dagens rett: Pasta med pølse

Publisert Oppdatert
Medisterpølse kan serveres på mange slags vis. Her får du en variant med kremet pasta. En fin løsning når du trenger rask middag, og god mat som hele familien liker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 400 g medisterpølse
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g røde cherrytomater
  • 100 g dypfryste aspargesbønner
  • 300 g spagetti
  • 2 ss grov sennep
  • 3 dl matfløte

  • Slik gjør du:

    1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

    2. Del pølsen i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.

    3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomater delt i to.

    4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag