Dagens rett: Paprikakylling med asparges
Dette er en fabelaktig middag!
Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme?
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet
- 2 ts salt
- 1 ts pepper
- 4 ts paprikapulver
- 2 ss rapsolje til steking
- 16 stk frisk grønn asparges
- 4 ss lettrømme
- 8 ss corn flakes
- Slik gjør du
1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre. (avhengig av størrelse)
Server med salat
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 08/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.