Dagens rett: Paprikakylling med asparges

Dette er en fabelaktig middag!

Dagens rett: Paprikakylling med asparges

Dagens rett: Paprikakylling med asparges

Publisert Oppdatert
Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 ts paprikapulver
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 16 stk frisk grønn asparges
  • 4 ss lettrømme
  • 8 ss corn flakes
  • Slik gjør du

    1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.

    2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre. (avhengig av størrelse)

    Server med salat

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag