Dagens rett: Paprikakylling med asparges
Herlig og enkel hverdagsrett.
Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme? Dette er en fabelaktig middag!
Porsjoner: 1
Ingredienser:
Porsjoner: 1
Ingredienser:
- 1 stk kyllingfilet
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ts paprikapulver
- ½ ss rapsolje til steking
- 4 stk frisk grønn asparges
- 1 ss lettrømme
- 2 ss corn flakes
-
Slik gjør du:
1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre (avhengig av størrelse).
Server med salat
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 03/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.