Dagens rett: Paprikakylling med asparges

Herlig og enkel hverdagsrett.

Dagens rett: Paprikakylling med asparges
Dagens rett: Paprikakylling med asparges
Sist oppdatert
Hvorfor ikke la grønnsakenes konge få ledsage kyllingfileten med muntert selskap av knasende cornflakes og syrlig rømme? Dette er en fabelaktig middag!

Porsjoner: 1

Ingredienser:
  • 1 stk kyllingfilet
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • ½ ss rapsolje til steking
  • 4 stk frisk grønn asparges
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ss corn flakes

  • Slik gjør du:

    1. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og paprikapulver. Stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.

    2. Skrell nederste del av aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter til de er knapt møre (avhengig av størrelse).

    Server med salat

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 03/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også